11 de nov. 2013

El meu pas per Be Delight / Mi paso por Be Delight

Després d'uns quants dies desapareguda, tornant a recuperar el meu rol de mare a temps complet, volia explicar-vos el meu pas pel Màster en Gestió de Bakery a Be Delight, Barcelona. 

Han estat 15 dies molt intensos i realment esgotadors, per la quantitat de coses apreses i per la compaginació amb la meva vida personal. Tinc un nen de 16,5 mesos al que encara dono el pit (sí, sóc de les alletadores convençudes), i amb el que fins el primer dia de máster havia estat 24 hores al dia. Per poder anar al Màster, les dues iaies i el pare, han hagut de fer malabarismes amb els horaris de feina per poder estar amb ell, i a mi i al petit ens ha costat adaptar-nos a la nova situació. Realment, al peque li ha costat més que a mi, amb l'afegit que la primera setmana es va posar malalt.

Doncs bé, anant al tema del Màster, ha estat una experiència que mai oblidaré. M'ha servit moltíssim per saber que realment VULL DEDICAR-ME A AQUEST MÓN!!! No sé si obriré una pastisseria, faré cursos, faré pastissos, galetes, o tot plegat, però m'encanta tot el que tingui relació amb el dolç. Uneix el que m'agrada: manualitats, cuina, dolços, xarxes socials i fotografia. No es pot demanar més.

Doncs en aquests 15 dies la Cristina Pedraza ens ha ensenyat el Pla de Viabilitat Financera, pipping, creació de flors (rosa, orquídea i peonia), pintura, aerògraf, sugarbelle, encaixos, ruffles, modelat de figures, teoria i pràctica de taules dolces (mesas dulces), gestió de l'obrador, cupcakes, enfornat, farcit i cobertura de pastissos, combinació de sabors, cobrir amb fondant i vores perfectes i amb ella hem fet el nostre projecte personal. A més, amb la Carolina Ferrer de La Cocina de Carolina hem aprés fotografia i com aprofitar les xarxes socials.


Después de unos cuantos días desaparecida, volviendo a recuperar mi rol como madre a tiempo completo, quería explicaos mi paso por el Master en Gestión de Bakery en Be Delight, Barcelona. 

Han sido 15 días muy intensos y realmente agotadores, por la cantidad de cosas aprendidas y por la compaginación con mi vida personal. Tengo un peque de 16,5 meses al que aún doy el pecho (si, soy de las lactantes convencidas) y con el que hasta el primer día de master había estado 24 horas al día. Para poder ir al Master, las dos abuelas y el padre han tenido que hacer malabarismos con los horarios de trabajo para poder estar con el, y a mi y al pequeño nos ha costado adaptarnos a la nueva situación. Realmente, al peque le costó más que a mi, con la suma que la primera semana se puso malito.

Pues bien, volviendo al tema del master, ha sido una experiencia que nunca olvidaré. Me ha servido muchísimo para saber que realmente QUIERO DEDICARME A ESTE MUNDO!!! No sé si abriré una pastelería, haré cursos, haré pasteles, galletas o todo junto, pero me encanta todo lo relacionado con los dulces. Une lo que me gusta: manualidades, cocina, dulces, redes sociales y fotografía. No se puede pedir más.

En estos 15 días, Cristina Pedraza nos ha enseñado Plan de viabilidad financiera, pipping, creación de flores (rosa, orquídea y peonia), pintura, aerógrafo, sugarbelle, encajes, ruffles, modelado de figuras, teoría y práctica de mesas dulces, gestión de obrador, cupcakes, horneado, relleno y cobertura de pasteles, combinación de sabores, cobertura con fondant y bordes perfectos, y con ella hemos hecho nuestro proyecto personal. Además, con Carolina Ferrer de La Cocina de Carolina hemos aprendido fotografía y como aprovechar las redes sociales.


A la clase de fotografia i xarxes socials amb Carolina Ferrer.
En clase de fotografía y redes sociales con Carolina Ferrer.

Totes aquestes coses les he aprés acompanyada de les millors noies que podia haver trobat:
 • La Rita, segoviana, una brisa d'aire fresc. Simpàtica, elegant, planera, sensible... amb molta química. Podeu veure el que fa a Galleta Galletae o a la seva pàgina de Facebook.
 • La Sandra, malaguenya, una tímida flor enmig de la selva. Tendre, dolça, amable, propera... amb ganes d'anar-la a visitar al seu obrador de Deseos de Azúcar.
 • La Tere, de Sant Cugat del Vallès, tota energia. Simpàtica, enérgica, xerraire i amb unes mans increibles i una creativitat desbordant. Podeu veure les meravelles que fa a Teresa Muntané Cake Designer i al Facebook.
 • La Carmen, de Barcelona, tota il·lusió. La més madura de totes, amb unes mans increïbles amb la pintura, podeu trobar-la a www.visualcakesbcn.com
 • La Miriam, de Barcelona, juventut, timidesa i sensibilitat. Està treballant en el seu projecte personal en privat. Quan surti a la llum us n'informaré. :)
 • La Cris, la propietaria, malaguenya. Positiva, esbojarrada, generosa i oberta. Li agraeixo amb cos i ànima la seva dedicació i que ens hagi obert les portes com si fos casa nostra. Mil gràcies!
 • La Caro, barcelonina, pura energia. Una altra mama concsient com jo, canyera, somrient, sempre amb un bon consell i donant tot el que sap i té.
Todas estas cosas las aprendí en compañía de las mejores chicas que me podría haber encontrado:
 • Rita, segoviana, una brisa de aire fresco. Simpática, elegante, llana, sensible... con mucha química. Podéis ver lo que hace en Galleta Galletae o en su página de Facebook.
 • Sandra, malagueña, una tímida flor en medio de la selva. Tierna, dulce, amable, cercana... con ganas de ir a visitarla a su obrador de Deseos de Azúcar.
 • Tere, de Sant Cugat del Vallès, toda energía. Simpática, enérgica, habladora y con unas manos increíbles y una creatividad desbordante. Podéis ver las maravillas que hace en Teresa Muntané Cake Designer y en su Facebook.
 • Carmen, de Barcelona, toda ilusión. La más madura de todas, con unas manos brillantes con la pintura. Podéis encontrarla en www.visualcakesbcn.com.
 • Miriam, de Barcelona, juventud, timidez y sensibilidad. Está trabajando en el su proyecto personal en privado. Cuando salga a la luz os informaré. :)
 • Cris, la propietaria, malagueña. Positiva, alocada, generosa y abierta. Le agradezco en cuerpo y alma su dedicación y que nos abriese las puertas como si fuese nuestra casa. Mil gracias!!
 • Caro, barcelonina, pura energía. Otra mamá consciente como yo, cañera, sonriente, siempre con un buen consejo y dando todo lo que sabe y tiene.
D'esquerra a dreta: Miriam Plana, Teresa Muntané, Rita Fernández, Sandra Salado i Cristina Pedraza. Al mirall se'm pot veure a mi tirant la foto ;)
De izquierda a derecha: Miriam Plana, Teresa Muntané, Rita Fernández, Sandra Salado y Cristina Pedraza. En el espejo se me puede ver tirando la foto ;)

Noies us trobaré a faltar!!!!! Chicas os echaré de menos!!!! :`(


I jo, una banyolina a la gran ciutat, els dos primers dies lidiant amb el trànsit de Barcelona, i la resta de dies gaudint del curt trajecte de l'AVE. Il·lusionada al màxim, absorvint el que m'explicaven, amb el cap posat en el meu futur. Aquí teniu una mostra del que vaig fer:

Y yo, una bañolina en la gran ciudad, los dos primeros días lidiando con el tráfico de Barcelona, y el resto de días disfrutando del trayecto tan corto del AVE. Ilusionada al máximo, absorbiendo lo que me explicaban, con la mente puesta en mi futuro. Aquí tenéis una muestra de lo que hice:

Flors de sucre: peònia, orquídia i rosa (no en tinc foto), i pintura.
Flores de azúcar: peonia, orquídea y rosa (no tengo foto), y pintura.

El meu projecte personal (esquerra), inspirat en un pastís Art Decó que vaig trobar al bloc Vintage Tea Roses (dreta).
Mi proyecto personal (izquierda), inspirado en una tarta Art Decó que encontré en el blog Vintage Tea Roses (derecha).

I això és tot, amb ganes de seguir aprenent i fent mil projectes. El meu cap va a mil per hora, tot el dia pensant en coses per cuinar, manualitats per fer, productes per comprar i sobretot pensant en quin tipus de projecte futur vull fer.

I esto es todo, con ganas de seguir aprendiendo y haciendo mil proyectos. Mi cabeza va a mil por hora, todo el día pensando en cosas para cocinar, manualidades para hacer, productos por comprar y sobretodo pensando en qué tipo de proyecto futuro quiero hacer.

Fins la propera,
Hasta la próxima.

2 comentaris

 1. Me encanta Marta!!!!! Precioso todo que has puesto !! :) Que bien lo hemos pasado....que buenos momentos... :) Lo volvería a repetir sin duda!! Me alegro de haberte conocido!! Un abrazo y besote enormes !!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias por tu comentario Tere!!! Yo también lo volvería a repetir sin dudarlo, me lo pasé genial y me alegro muchísimo de haberos conocido! Sois geniales!!! Un abrazo y un besito :*

   Elimina

© La Llaminera
Maira Gall