24 d’oct. 2013

Cake pops

Els cake pops els vaig descobrir en un sopar familiar fa uns dos anys a casa dels meus cunyats. La meva cunyada també és aficionada a la cuina i a les manualitats, ella fa joies com a hobby i també té un bloc que podeu visitar, és una artista!! :D

Doncs bé, com anava dient, durant les postres va treure unes boles de xocolata punxades amb un pal decorades amb diferents virutes de colors, com si fossin piruletes amb forma de bola. Les vam tastar i eren boníssimes!!!! Ella les va fer amb galetes oreo triturades i formatge Philadelphia, tot i que també es poden fer amb qualsevol pa de pessic que sapigueu fer. Molt fàcils de fer!

Cake pops

Em vaig dir que algun dia les faria i aquest any, pel concurs de pintxos anual que fem amb els amics a cals PetitePla vaig dir-me que guanyaria el primer premi amb aquest dolç. Això si, pensava que no només amb els cake pops podia guanyar, havia d'idear alguna decoració divertida perquè entrés més pels ulls.

Vaig voltar pel jardí i vaig veure que tenia una jardinera de fusta, i de seguida em va venir al cap un tros de porexpan rodó que tenia a l'armari de les manualitats, faria un girasol amb els cake pops punxats i que tot estigués plantat a la jardinera. L'invent no va sortir bé, el gira sol amb els cake pops pesava massa per poder-se aguantar.

Llavors vaig pensar que podia fer un jardí ja que uns dies abans, per Sant Jordi, havia fet unes roses amb fondant.


Doncs mans a l'obra, vaig tapar la terra de la jardinera amb plàstic transparent, vaig fer un estany amb paper de plata, uns bombons de xocolata blanca i negra amb forma d'aneguets (amb un motlle que vaig comprar al Bonpreu), i els cake pops em farien d'arbres. Tot al voltant de la jardinera vaig fer una forma d'herba amb una cartulina verda, i vaig posar uns pals al voltant de l'estany com si fossin joncs. Et voilà!!!

_________________________________________________________________________________________________________

Los cake pops los descubrí en una cena familiar hará unos dos años en casa de mis cuñados. Mi cuñada también es aficionada a la cocina y a las manualidades, ella hace joyas como hobby y también tiene un blog que podéis visitar, es una artista!!!! :D

Pues bien, como iba diciendo, durante los postres sacó unas bolas de chocolate pinchadas en un palo, decoradas con diferentes virutas de colores, como si fuesen piruletas con forma de bola. Las probamos y estaban buenísimas!! Ella las hizo con galletas oreo trituradas y queso Philadelphia, aunque también se pueden hacer con cualquier masa que sepáis hacer. Son muy fáciles de hacer!!

Me dije que algún día los haría y este año, para el concurso de pintxos anual que hacemos con los amigos en casa PetitePla, me dije que ganaría el primer premio con este dulce. Eso sí, pensaba que no solo podía ganar con los cake pops, tenía que idear alguna decoración divertida para que entrase por los ojos.

Dí una vuelta por el jardín y vi que tenía una jardinera de madera, y enseguida me vino a la cabeza un trozo de porexpan redondo que tenía en el armario de las manualidades, haría un girasol con los cake pops pinchados y que todo estuviese plantado en la jardinera, El invento no salió bien, el girasol pesaba demasiado para poderse aguantar.

Entonces pensé que podía hacer un jardín, ya que unos días antes, por Sant Jordi, hice unas rosas con fondant.

Manos a la obra, tapé la tierra de la jardinera con plástico transparente, hice un lago con papel de plata, hice unos bombones de chocolate blanco y negro con forma de patitos (con un molde que compré en los supermercados Bonpreu), i los cake pops harían de árbol. Alrededor de la jardinera hice formas de hierba con cartulina verde, y puse unos palos alrededor del lago como si fuesen juncos. Et voilà!!!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© La Llaminera
Maira Gall